top of page

Szolgáltatásaim

A Lakberendezővel való közös munka alkalmával, olyan megoldásokra, ötletekre hívom fel  figyelmét, melyek funkcionálisabbá, egyedibbé, élhetőbbé teszik életterét.

Komplett lakberendezői tervezés

A lakás adottságait és a Megrendelő igényeit összevetve, személyre szabott lakberendezési tervet készítek.

A Megrendelőmmel való első személyes találkozáskor megismerkedek az ott élők szokásaival, igényeivel, tisztázzuk az elképzeléseket, elvárásokat és anyagi kereteket, majd pontosan felmérem a lakást, mivel számtalan esetben eltér az eredeti alaprajzon látható méretektől.

Átbeszéljük melyek a maradó bútorok és funkcionálisan az új térszervezéshez igazodva mire van szükség.

A Megrendelőhöz legközelebb álló stílust kiválasztva haladunk tovább. Az elkészült tervekre opcionálisan kérhető: méretezett berendezési alaprajz, falnézeti rajz, 3D látványterv

Fürdőszoba, konyha látványtervezés

Perspektivikus kézi és 3D-s számítógépes rajzokon, valamint színes falnézeteken mutatom be, hogy milyen lesz az elképzelt tér.

A tervezési munka tartalmaz funkcionális térrendezést, bútortervezést, méretarányos burkolat kiosztást.

Konyhabútor gyártáshoz saját asztalos ajánlása, fürdőszoba építéshez víz-gáz szerelő, burkoló mester ajánlása.

iStock-1137999886.jpg

Világítástervezés

Egy  jól működő világtásterv akkor készíthető, ha a lakásnak elkészítem a berendezési alaprajzát is. Figyelembe veszem a bútorozást,  ajtónyitás irányokat, és teljesen a Megrendelő szokásaira szabom azt.  

Szükség szerint villanyszerelővel való egyeztetést is vállalok a helyszínen, valamint a térbe illő lámpák leválogatását is rám bízhatja. 

Termékek ajánlása, kiválasztásban és beszerzésben való részvétel

Igény esetén vállalom lakások, és egyéb terekbe kerülő termékeknek a kiválasztott stílus szerint történő előválogatását, fürdőszobák burkolatainak, szanitereinek, csaptelepeinek kiválasztását, az adott enteriörbe illő textilek, tapéták felkutatását, minden esetben szem előtt tartva a Megrendelő igényeit és anyagi kereteit.

Helyszíni tanácsadás

Ez egy olyan szolgáltatás, mely bárki számára elérhető áron nyújt ötleteket, a praktikus térrendezéshez, beszerzéshez, lakberendezéshez, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a lakberendezés során előforduló hibákat. Helyszínen, pár óra alatt segítséget nyújtok a színvilág meghatározásában, praktikus térformálásban, textil,lámpa, bútorválasztásban.

Távtervezés

Nem akadály a távolság!
Amennyiben távtervezési szolgáltatásom választja, kérem, küldje el részemre postán vagy elektronikus úton, pontosan méretezett alaprajzát és átgondolt tervezési igényét, minden egyéb kérésével együtt!

10 munkanapon belül válasz e-mailben vagy postán kézhez kapja tőlem berendezett alaprajzát, mely részletes szöveges útmutatót is tartalmaz majd segítségül ahhoz, hogy az ön részére a tervezett tér egyértelműen értelmezhető legyen.

Hobby lakberendező workshop

A max. 5 fős csoportokban  aktuálisan induló workshop-ok  témáját, tematikáját, időpontjait Facebook és Instagram oldalaimon mindig frissítve találja.

Karácsonyfa díszítés és egyéb szezonális, ünnepi dekoráció

Vállalom karácsonyfájának díszítését meglévő vagy általam javasolt stílusban, a hozzá illő lakás vagy egyéb tér ünnepi dekorációjának elkészítésével, születésnapi, karácsonyi, party összejövetelek dekorációját, ünnepi asztalok terítését!

Esküvői dekoráció

Ha kis létszámú esküvőben gondolkozik, kerti party-ban vagy egy bérelt kerthelyiségben és nem szeretne milliókat költeni kerti, helyiség és asztal dekorációra, de szeretné, ha az mégis ötletes, és az ön által megálmodott legyen… Ha van elképzelése vagy egyáltalán nincs, jóval időben keressen és megalkotom Önnek élete legemlékezetesebb napjára!

Irodaházak, valamint hotelek, apartmanok szezonális dekorációja és növényezése

Mivel munkám során rengeteg irodát és apartmant terveztem, így sajnos láttam, hogy mennyire kis hangsúly van fektetve ezeknek a tereknek a dekorációjára, növényezésére a növények utógondozásáról nem is beszélve. A cég profiljához, az irodaház és irodák stílusához illeszkedő növény tartók megválasztásával, egy-egy jól eltalált dekorációval, szezonális dekorációk cseréjével egy vezetői iroda, egy tárgyaló egy recepció hangulata nem óriás anyagi ráfordítással is egészen más hangulatúvá válik.

"Fest Krisztina lakberendező munkája magas színvonalú szakmai hozzáértést tükröz, amit nagyfokú együttműködési készséget tanúsítva, kellemes légkört teremtve, megbízhatóan, lelkiismeretesen valósit meg.”
 

- nyugdíjas, mátyásföldi megrendelő -

Rólam mondták

bottom of page