Szolgáltatásaim

A Lakberendezővel való közös munka alkalmával, olyan megoldásokra, ötletekre hívom fel  figyelmét, melyek funkcionálisabbá, egyedibbé, élhetőbbé teszik életterét.

Komplett lakberendezői tervezés

A lakás adottságait és a Megrendelő igényeit összevetve, személyre szabott lakberendezési tervet készítek.

A Megrendelőmmel való első személyes találkozáskor megismerkedek az ott élők szokásaival, igényeivel, tisztázzuk az elképzeléseket, elvárásokat és anyagi kereteket, majd pontosan felmérem a lakást, mivel számtalan esetben eltér az eredeti alaprajzon látható méretektől.

Átbeszéljük melyek a maradó bútorok és funkcionálisan az új térszervezéshez igazodva mire van szükség.

A Megrendelőhöz legközelebb álló stílust kiválasztva haladunk tovább. Az elkészült tervekre opcionálisan kérhető: méretezett berendezési alaprajz, falnézeti rajz, 3D látványterv

Fürdőszoba, konyha látványtervezés

Perspektivikus kézi és 3D-s számítógépes rajzokon, valamint színes falnézeteken mutatom be, hogy milyen lesz az elképzelt tér.

A tervezési munka tartalmaz funkcionális térrendezést, bútortervezést, méretarányos burkolat kiosztást.

Konyhabútor gyártáshoz saját asztalos ajánlása, fürdőszoba építéshez víz-gáz szerelő, burkoló mester ajánlása.

iStock-1137999886.jpg

Világítástervezés

Egy  jól működő világtásterv akkor készíthető, ha a lakásnak elkészítem a berendezési alaprajzát is. Figyelembe veszem a bútorozást,  ajtónyitás irányokat, és teljesen a Megrendelő szokásaira szabom azt.  

Szükség szerint villanyszerelővel való egyeztetést is vállalok a helyszínen, valamint a térbe illő lámpák leválogatását is rámbízhatja. 

Termékek ajánlása, kiválasztásban és beszerzésben való részvétel

Igény esetén vállalom lakások, és egyéb terekbe kerülő termékeknek a kiválasztott stílus szerint történő előválogatását, fürdőszobák burkolatainak, szanitereinek, csaptelepeinek kiválasztását, az adott enteriörbe illő textilek, tapéták felkutatását, minden esetben szem előtt tartva a Megrendelő igényeit és anyagi kereteit.


Az általam kiválasztott termékek egy konszignációs táblázatba kerülnek /a termék nevének, méret, ár, és lelőhely megjelölésével/. Az előre leválogatott termékek közül már könnyű a választás. Ezzel a módszerrel jelentős időt és pénzt takarítok meg Megrendelőimnek, kialakult kapcsolatrendszerem, együttműködő Partnereim és áru, hely ismeretem révén.

A kiválasztott termék megrendelésében, házhozszállításában is segítséget nyújtok.

Helyszíni tanácsadás

Ez egy olyan szolgáltatás, mely bárki számára elérhető áron nyújt ötleteket, a praktikus térrendezéshez, beszerzéshez, lakberendezéshez, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a lakberendezés során előforduló hibákat. Helyszínen, pár óra alatt segítséget nyújtok a színvilág meghatározásában, praktikus térformálásban, textil,lámpa, bútorválasztásban.

Távtervezés

Nem akadály a távolság!
Amennyiben távtervezési szolgáltatásom választja, kérem, küldje el részemre postán vagy elektronikus úton, pontosan méretezett alaprajzát és átgondolt tervezési igényét, minden egyéb kérésével együtt!

10 munkanapon belül válasz e-mailben vagy postán kézhez kapja tőlem berendezett alaprajzát, mely részletes szöveges útmutatót is tartalmaz majd segítségül ahhoz, hogy az ön részére a tervezett tér egyértelműen értelmezhető legyen.

"Fest Krisztina lakberendező munkája magas színvonalú szakmai hozzáértést tükröz, amit nagyfokú együttműködési készséget tanúsítva, kellemes légkört teremtve, megbízhatóan, lelkiismeretesen valósit meg.”
 

- nyugdíjas, mátyásföldi megrendelő -

Rólam mondták