top of page

Rólam

fest_krisztina_lakberendezo3.jpg

Üdvözlöm honlapomon!

Kerek 10 évig tevékenykedtem az IKEA áruházak csapatában, amely során erőteljesen formálódott lakberendezési ízlésem, és végérvényesen elköteleztem magam ezen a pályán.

 

"Az év háza 1996" Országos Építészeti pályázaton különdíjat nyert sorházi munkám után 2006-ban kitűnő eredménnyel teljesítettem a Junior Art Lakberendező Iskolát, ezt követően üzleteket, üzletbelsőket majd hotelszobák belső világát terveztem.

 

Az Év Lakberendezője 2014' pályázaton a Év Lakberendező Teamje Közönségdíjasa lettem.

oklevel.jpg

Kádár-kocka felújítás - I.helyezett!

A Ludwig Múzeum “ A modernitás hajlékai a Kádár-korszakban” című kiállítása keretén belül pályázatot hirdetett, amelynek célja, hogy a projektbe bevonja azokat, akik ilyen típusú épületekben élnek, és bemutathassa a kiállítás látogatóinak a pályázók által megvalósított felújítás eredményét.

A pályázaton a XVII. Kerületi Kádár-kocka felújítás munkámmal indultam és megnyertem a pályázatot!

Köszönöm szépen az elismerést és a díjat a Ludwig Múzeumnak és a Laterex Építő Zrt-nek!

2024.06.22.

ludwig.jpg

Cégem fő profilja a lakberendezői tervezés és a generál kivitelezés. Lakások, házak teljes körű lakberendezői tervezésén kívül, természetesen örömmel vállalom fürdőszobák, konyhák egyedi tervezését, otthonának világítástervezését, bútorok, termékek kiválasztásában és beszerzésében való részvételt, valamint helyszíni lakberendezői tanácsadást.

Filozófiám

Designdock - a megfelelő hely elindulni akár egy hasonló, akár egy teljesen új felé, életre keltve egy ötletet, megvalósítva egy álmot. A megvalósított munkáimból fakadó büszkeség arra sarkal engem, hogy továbbfejlődjek és mindig a legjobbat nyújtsam megrendelőimnek!

De miért is van szükség lakberendezőre és miért pont engem válasszon?

A Lakberendezővel való közös munka alkalmával, olyan megoldásokra, ötletekre hívjuk fel  figyelmét, melyek funkcionálisabbá, egyedibbé, élhetőbbé teszik életterét.

A belső terek tervezése a hangulat tervezése nélkül lehetetlen. A Lakberendezőnek az adott vagy beszerzendő bútorokhoz a különböző kiegészítő tárgyak, dekor tapéták, színekkel való játék, finom textíliák használata, a csodás növények térben való elhelyezése jelentik a munka legimpozánsabb részét, ez a végkifejlet, ez jelenti a munka végét, ettől lesz olyan otthona, ahová jó megérkezni.

A lakberendezőként együttműködő Partnereim segítségével, bútorok, szaniterek, burkolatok kiválasztásában, a legkedvezőbb piaci ár megtalálásával, sok kidobott pénzt spórolok Önnek.

Lakberendezői segítségemmel, tapasztalatommal, gyakorlatommal rengeteg idő takarítható meg. Azonnal látom mi működőképes egy térben, és mi nem az, segítek Önnek álmait, vágyait, és az összes apró részletet harmonikus egységgé alakítani.

Kivitelező csapatunk a jól megszokott igen rövid vállalási határidő mellé, minőségi szolgáltatást nyújt. Burkoló, kőműves, asztalos, festő, villanyszerelő és gépész kollegáink munkáját az építkezés vagy lakásfelújítás során korrektül ütemezzük, így a vállalt átadási határidőket mindig pontosan be tudjuk tartani.

Referenciáim

bottom of page