top of page

Kert, terasz, stílus

Nyughatatlan alkotni vágyásom, a gyerekkorom óta bennem élő növények iránt érzett szeretet, a folytonos új inspirációk, a mindig vágyott utak kipróbálása, az elkészült kert és növényezés munkáimmal okozott sok – sok öröm és pozitív visszajelzés ösztönzött arra, hogy a 2006-tól sikeresen működő lakberendezés –tervezés - generálkivitelezés profilom mellé a hozzám talán mindig is még közelebb álló kert, kertápolás, kert, terasz és erkélyek design világába vessem magam.

Ahhoz, hogy egy harmonikus, személyre szabott, csodás kertet alakíthassak ki, illetve ahogy a lakások és házak esetében is teljes körű szolgáltatást tudjak nyújtani, együttműködő partnerem az m&m Gardens kiváló Csapata áll a hátam mögött, együtt  alkotunk egy teljes egészet, tehát egy kertet a tervezéstől a teljes kivitelezésig, kertfenntartással és még rengeteg nem szokványos vállalási területtel tudunk megalkotni.

Kertek design-ja - dézsa kaspó, ablak ládák

Meglévő és új kertek esetében, illetve ha semmilyen kertészkedés nem valósítható meg, mert egy tenyérnyi természetes talaj területtel sem rendelkezik,(például erkélyek esetében) mindenképpen  ajánlom. 

A nagy kaspókba való csoportos összeültetés, igazodva házunk és kertünk stílusához, kiváló színfoltja és dekorációja minden kertnek, terasznak, erkélynek. Az ablakokban elhelyezett növény ládák azonnal élettel töltik meg a homlokzatot, szinte „felöltöztetik a házat”.

Természetesen a kaspók és hozzá való növények kiválasztásától a beültetésig vállaljuk a feladatot.

Teraszok, erkélyek berendezése

Ki is ne szeretne egy hangulatosan, otthonának, kertjének stílusához illeszkedő teraszon vagy erkélyén időt tölteni?

 

Hogy ez az időtöltés még kellemesebb környezetben történjen, legkedveltebb szolgáltatásaim egyike a teraszok berendezése, illetve az eddig semmire sem használt erkélyek megtervezése.

 

Ez a szolgáltatásom tartalmazza a kerti bútorok, növény tartók, növények, világítások és minden kiegészítő leválogatását, szükség esetén beszerzését és terek berendezését.

IMG_5370.jpg

Kertek tervezése és építése

Igény esetén elkészítjük kertjének tervét a kiválasztott növények konszignációjával.

A kert megtervezését követően m&m GARDENS csapata a gallyaprítással történő fakivágást, tereprendezést, szintezést, öntözőrendszer és vakondháló lefektetést, valamint igény szerint robot fűnyíró telepítését követően gyepszőnyegezést évelők, fák komplett beültetését is vállalja.

 

Kérje mielőbb árajánlatukat!

Képernyőfotó 2023-01-22 - 16.30.44.png

Irodaházak, valamint hotelek, apartmanok állandó és szezonális dekorációja és növényezése

Mivel munkám során rengeteg irodát és apartmant terveztem, így sajnos láttam, hogy mennyire kis hangsúly van fektetve ezeknek a tereknek a dekorációjára, növényezésére a növények utógondozásáról nem is beszélve.

 

A cég profiljához, az irodaház és irodák stílusához illeszkedő növény tartók megválasztásával, egy-egy jól eltalált dekorációval, szezonális dekorációk cseréjével egy vezetői iroda, egy tárgyaló egy recepció hangulata nem óriás anyagi ráfordítással is egészen más hangulatúvá válik.

IMG_1628.jpeg

Éttermek, cukrászdák, hotelek teraszainak növényezése

Gondolom mindenki érzi, hogy mennyivel kellemesebb időt tölteni egy olyan teraszon, ahol igényes, stílusos, megtervezett és ápolt növénykiültetés vesz körül bennünket, mennyire hozzá tartozik az élményhez ez is.

 

Lakberendező tervezőként és növény imádóként kedvező munkadíjammal minőségi szolgáltatást nyújtok éttermek, cukrászdák és hotelek teraszainak növényezése terén is.

IMG_9501.jpeg

Magán-, és társasházi kertek fenntartása és nyaralás alatti gondozása

Lelkiismeretesen vállalom új, meglévő vagy elhanyagolt kertek rendszeres gondozását, fűnyírását, gyepszellőztetést, gyepfelület tápozását, cserjék metszését, formára alakítgatását, gyomlálást valamint egynyáriak és évelők beültetését, locsolást.

Nem is gondolná mennyi embernek okoz fejtörést, hogy kire tudná bízni  a kertjét, míg nyaralni megy! Nyugodtan élvezheti nyaralását, ha kertjének locsolását rám bízza a nagy nyári kánikulában!

 

Locsolás szolgáltatásommal ugyan olyan szép kert fogja várni, mint mikor elutazott!

IMG_8696.jpeg

Pincészetek terasz design-ja

Ha tervében szerepel, hogy pincészetének szolgáltatásait borainak borkostolókkal egybekötötten szeretné bemutatni vagy vendégei részére kellemes környezetben pár székkel asztallal kialakított jó hangulatú terasz kialakítása milyen jó ötlet lenne, de eddig még nem valósított meg ilyet vagy elégedetlen vele, vegye fel velem a kapcsolatot! Higgye el nem kell mindig őrült anyagi ráfordítás, frappáns ötletekkel kis változtatással sokkal több vendéget tudhat magáénak! Egy helyszíni egyeztetést, ötletelést mindenképpen megér!

IMG_9634.jpeg

Teraszok, fa pergolák, kocsibeállók tervezése és kivitelezése

A telken történő egyeztetést követően az elképzelt ötletemről méretezett tervet készítek, ajánlatot teszek burkolatra és teljeskörű kivitelezésre, mind fa terasz, mind hidegburkolattal való fedés esetében. Az elfogadott ajánlat után ács vagy kőműves csapatom elvégzi teraszának építését.

Helyszíni felmérést követően javaslatot teszek az elkészítendő pergola vagy kocsi beálló stílusára, színére, anyagára vonatkozóan és elkészítem a terveket. Az árajánlat elfogadása után ács csapatom az elfogadott tervek alapján megépíti pergoláját vagy kocsi beállóját

IMG_1053.jpeg

Kerti sütögetők, kerti tárolók beton alapozása, kerti fa játszóterek összeszerelése

Készen vásárolható kerti sütögető helyek, BBQ grill kocsik, és kerti tároló házak beton alapjának elkészítése, előzetes felmérés és árajánlat alapján történik kőműves csapatunkkal.

Vállaljuk fa játszóterek összeszerelést, lebetonozását, játszóterek alatti gumiszőnyegezés kialakítását.

Képernyőfotó 2023-01-22 - 16.41.54.png

Kertek, teraszok, erkélyek, homlokzatok világítástervezése

Hiába van bármilyen csodásan beültetett kertünk, ha beesteledik és rátelepszik a sötétség rögtön barátságtalanná válik. Ugyan ez vonatkozik a teraszok, erkélyek esetében is, sokkal de sokkal hangulatosabbá válik a hely pl. mécses fények mellett egy-egy elhelyezett kerti lámpa vagy izzósort is betervezünk.

 

Nyilván az áramkiállások utólagos kialakítása okoz egy kis fejtörést, de nem lehetetlen. A munkára villanyszerelő kollega tesz árajánlatot, a lámpatestek ajánlásával és beszerzésével együtt a teljes kivitelezést vállaljuk.

IMG-6912.JPG

Esküvői dekoráció

Ha kis létszámú esküvőben gondolkozik, kerti partyban vagy egy bérelt kerthelyiségben és nem szeretne milliókat költeni kerti, helyiség és asztal dekorációra, de szeretné, ha az mégis ötletes, és az ön által megálmodott legyen…

Bízza rám!

 

Ha van elképzelése vagy egyáltalán nincs, jóval időben keressen és megalkotom Önnek élete legemlékezetesebb napjára!

IMG_6350.jpeg

Karácsonyfa díszítés, egyéb szezonális, ünnepi dekoráció

Vállalom karácsonyfájának díszítését meglévő vagy általam javasolt stílusban, a hozzá illő lakás vagy egyéb tér ünnepi dekorációjának elkészítésével, születésnapi, karácsonyi, party összejövetelek dekorációját, ünnepi asztalok terítését!

0E782EAF-7A3C-454E-B721-88CB6CE1F1C6.jpeg
bottom of page