Lakberendezési tervezés és kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanértékesítés, generálkivitelezés

Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés - Ingatlan üzemeltetés

+36 (70) 274-3188

Ajándékutalványok

High school utalvány

High school utalvány... legyen az ballagás, karácsony, születésnap vagy akár névnap!

Kamasz lányok és fiúk nagy részének nagyon nehéz frappáns meglepetést, vagy ajándékot kitalálni! Az viszont biztos, hogy a kamaszok rengeteg időt töltenek szobájukban, tanulással, barátokkal vagy akárcsak számítógépükkel kettesben, és imádják, ha a szobájuk trendy, a kedvenc színükkel és stílusukban berendezett, praktikus és otthonos!

Lepje meg gyermekét, egy új szobával, melynek tervezését, kivitelezését és berendezési tervét bízza a Designdockra! Ajándékozzon részére High school lakberendezési ajándékutalványt!

Bővebb információért vagy egyeztetés végett kérem, hívjon, vagy írjon e-mailt !

Just Married utalvány

Just Married utalványHa valami különleges, páratlan és maradandó ajándékra gondolt nászajándékba, amit garantáltan nem kapnak mástól a Szerelmesek, akkor lepje meg az ifjú párt ezzel a lakberendezési ajándékutalvánnyal, mely új otthonuk megtervezésében, kivitelezésében, berendezésében a pár álmai és elképzelései szerint nyújt segítséget!

Bővebb információért vagy egyeztetés végett kérem, hívjon, vagy írjon e-mailt !

Love with Designdock utalvány

Love with Designdock utalványAjándékozza meg Szüleit, Feleségét, Gyermekét vagy Barátait ezzel a különleges lakberendezési ajándékutalvánnyal, mely kérés szerint tartalmaz bármilyen lakberendezési tevékenységet szolgáltatásaim köréből, elképzelés és értékegyeztetés szerint.

Bővebb információért vagy egyeztetés végett kérem, hívjon, vagy írjon e-mailt !