Lakberendezési tervezés és kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanértékesítés, generálkivitelezés

Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés - Ingatlan üzemeltetés

+36 (70) 274-3188

Lakberendező szolgáltatások

Lakberendezés

  • A Lakberendezővel való közös munka alkalmával, olyan megoldásokra, ötletekre hívjuk fel  figyelmét, melyek funkcionálisabbá, egyedibbé, élhetőbbé teszik életterét.

 

Komplett lakberendezői tervezés

  • A lakás adottságait és a Megrendelő igényeit összevetve, személyre szabott lakberendezési tervet készítek
  • A Megrendelőmmel való első személyes találkozáskor megismerkedek az ott élők szokásaival, igényeivel, tisztázzuk az elképzeléseket, elvárásokat és anyagi kereteket, majd pontosan felmérem a lakást, mivel számtalan esetben eltér az eredeti alaprajzon látható méretektől.
  • Átbeszéljük melyek a maradó bútorok és funkcionálisan az új térszervezéshez igazodva mire van szükség.
  • A Megrendelőhöz legközelebb álló stílust kiválasztva haladunk tovább. Vázlatokon, majd színes berendezési alaprajzon, látványterveken, falnézeti rajzokon keresztül ismertetetem lakberendezési ötleteim, terveim.

Fürdőszoba, konyha látványtervezés

  • Perspektivikus kézi és 3D-s számítógépes rajzokon, valamint színes falnézeteken mutatom be, hogy milyen lesz az elképzelt tér.
  • A tervezési munka tartalmaz funkcionális térrendezést, bútortervezést, méretarányos burkolat kiosztást.
  • Konyhabútor gyártáshoz saját asztalos ajánlása, fürdőszoba építéshez víz-gáz szerelő, burkoló mester ajánlása.

Világítástervezés

Bármely tér világításának megtervezését elkészítem a Megrendelő igényei alapján, méretarányos világításterv kiadása, ennek villanyszerelővel való egyeztetése.

Választását segítem a térhez illő lámpák és villanyszerelő ajánlásával.

Termékek ajánlása-kiválasztásban és beszerzésben való részvétel

Igény esetén vállalom lakások, és egyéb terekbe kerülő termékeknek a kiválasztott stílus szerint történő előválogatását, fürdőszobák burkolatainak, szanitereinek, csaptelepeinek kiválasztását, az adott enteriörbe illő textilek, tapéták felkutatását, minden esetben szem előtt tartva a Megrendelő igényeit és anyagi kereteit.

Az általam kiválasztott termékek egy konszignációs táblázatba kerülnek /a termék nevének, méret, ár, és lelőhely megjelölésével/. Az előre leválogatott termékek közül már könnyű a választás. Ezzel a módszerrel jelentős időt és pénzt takarítok meg Megrendelőimnek, kialakult kapcsolatrendszerem, együttműködő Partnereim és áru, hely ismeretem révén.

A kiválasztott termék megrendelésében, házhozszállításában is segítséget nyújtok.

Helyszíni tanácsadás

Ez egy olyan szolgáltatás, mely bárki számára elérhető áron nyújt ötleteket, a praktikus térrendezéshez, beszerzéshez, lakberendezéshez, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a lakberendezés során előforduló hibákat. Helyszínen, pár óra alatt segítséget nyújtok a színvilág meghatározásában, praktikus térformálásban, textil,lámpa, bútorválasztásban.

Szín-stílus-hangulattervezés

A szín, stílus és hangulattervezés, mely nem más, mint textíliák, színek, felületek, harmonikus egymáshoz illesztése - az Ön egyéniséghez igazítva.

A belső terek tervezése magába kell, hogy foglalja a szín, stílus és hangulattervezést is. Ez egy új tér vagy otthon kialakítása során rém egyszerű, viszont az általánosság az, hogy a berendezésre váró térben a burkolatok, bútorok, egyéb berendezési tárgyak nagy része adott.

Ilyenkor nekem, mint lakberendezőnek a kiegészítő tárgyak, textíliák, tapéták, színek, növények kiválasztása és elhelyezése jelentik a játékteret ahhoz, hogy a lakás különböző helységeit, a meglévő berendezésekkel, bútorokkal egységes képpé formáljam, kialakítsak egy harmonikus otthont.

Lakásvásárlás előtti tervezés

Egy új ingatlan vásárlása után gyakran előforduló probléma, hogy lakberendezési álmaik, elképzeléseik nem, vagy csak igen nagy anyagi ráfordítással valósíthatók meg. Az is lehet,hogy csak egyszerűen kevés a tároló hely, a meglévő bútorok nem férnek el abban a helységben ahová szánták őket, vagy a terek funkcionálisan élhetetlenek, nem praktikusak.

Ezek mind elkerülhetők a vásárlandó lakás alaprajzának előtervezésével.

Ezt a szolgáltatást e-mailben rendelheti meg, melyhez kérem csatoljon egy méretezett alaprajzot valamint az elképzeléseinek, családmodelljének a leírását (hányan költöznének az új lakásba, milyen helységekre van szükség, szokások stb.).

Alaprajzát az Ön igényeire szabom, válasz e-mailemben rövid időn belül egy berendezési tervet küldök írásos szakvéleményemmel kiegészítve.

A megrendelés munkadíjáról érdeklődjön e-mailben!
Az összeget egy megadott számlaszámra, előre utalással kérem teljesíteni. Az elkészült tervet és szakvéleményt a munkadíj beérkezését követően e-mailben kapja meg.

Ingatlanok eladás előtti átrendezése

Új ingatlan vásárlásakor az első benyomás mindig döntő!
Ez a szolgáltatás abban nyújt segítséget, hogy Ön ingatlanát minél jobb áron értékesítse!
Eladás előtt egy kis átrendezéssel, egy csepp "design"-nal, a kiegészítők megfelelő helyre kerülésével, rendrakással meglepetés terek születnek!

Rendelje meg ezt a szolgáltatást is e-mailen!

Válasz e-mailben rövid időn belül átrendezési tervet küldök, részt veszek a lakás átrendezésében, és az eladásra kész állapotról fotókat készítek Önnek, mellyel már gyerekjáték lesz az eladás!

Távtervezés

Nem akadály a távolság!
Amennyiben távtervezési szolgáltatásom választja, kérem, küldje el részemre postán vagy elektronikus úton, pontosan méretezett alaprajzát és átgondolt tervezési igényét, minden egyéb kérésével együtt!

10 munkanapon belül válasz e-mailben vagy postán kézhez kapja tőlem berendezett alaprajzát, mely részletes szöveges útmutatót is tartalmaz majd segítségül ahhoz, hogy az ön részére a tervezett tér egyértelműen értelmezhető legyen.

Referenciáim között kérem tekintse meg „távtervezésben” megvalósult munkáimat!

Kiállítási stand tervezés

Igényes, egyedi kiállítási stand tervezés abszolút a kiállító cég profiljára szabva. Bármekkora négyzetméter áll is rendelkezésére, semmi nem lehetetlen! Tekintse meg referenciám között a Construma- Otthon Design Kiállításon nagy sikert aratott és az Év Lakberendezője Teamje 2014 közönségdíjas munkáját a a Marrakesh Cementlapok standot.


Ajándékutalvány

Lakberendező Ajándékutalvány
Lakberendező Ajándékutalvány részletek