Lakberendezési tervezés és kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanértékesítés, generálkivitelezés

Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés - Ingatlan üzemeltetés

+36 (70) 274-3188

Rólunk írták

Rólunk írták megrendelőink

Az interneten találtam rá a Desigdock-ra több évvel (2011) ezelőtt. Azóta családtagjaink több lakásfelújításán működtem együtt Krisztával. Szép lakást szerettem volna, de nem voltam járatos a témában, és tartottam tőle, hogy ötleteim (szinek, stílusok) esetleg nem illeszkednek egymáshoz, és a lakás nem alkot a végén egy harmonikus egészet. Azt gondolom, hogy a lakás tulajdonosáról sokat elárul ,hogy milyen a konyhája, fürdőszobája. Ezek nehezebben is változtathatók, mint egy nappali átrendezése. Első lakásfelújátunk eredménye nagy siker lett. Látogatóim azt mondták, ez álmaik lakása, ők is ilyenre vágynak. A családtagok lakásainak felújátásál is mindig kikértük Kriszta véleményét. Volt amikor stábjával ő végezte a kivitelezést, nagy megelégedésre, rengeteg új ötlettel, amiről mi még csak nem is gondoltunk. Máskor meg csempét segített választani a fürdő felújátásál, tanácsokkal látott el bennünket. Sok lényeges apró nüanszra hívta fel a figyelmünket, ami a kellemes lakás használathoz szükséges, és egy átlag embernél nem ismeretes. Nem utasított vissza, ha tanácsot kértem, ha szemlére hívtam, mind a kis, mind a nagy munkákat egyaránt felelősen, kedvesen segítette. Úgy vettem észre, hogy célja szépet alkotni, és ez szokott is sikerülni az ő segítségével. Szívből ajánlom mindenkinek a Designdockot, aki szép otthont szeretne."
R. Mária nyugdíjas nagymama, Budapest II.ker.

Hosszú ideje készültünk a nappalink átalakítására. Szerettük volna barátságosabbá, szellősebbé tenni. Mivel saját ötleteinkből kifogytunk, úgy gondoltam szakember segítségét kérem. Ismerősöm nem volt, aki tudott volna ajánlani lakberendezőt. Így maradt az internet. Nagyon sok honlapot megnéztem. Kriszta személyisége és ízlése azonnal megfogott. Az átalakítás során napi 24 órában elérhető volt telefonon és e-mailen is. Az általa ajánlott kivitelezők végezték a munkát. Talán az is jelzi, hogy zökkenőmentes volt végig a munka, hogy mi a felújítás ideje alatt a lakásban éltünk."
Sz.Miklós XIV.ker.

Fest Krisztina lakberendező munkája magas színvonalú szakmai hozzáértést tükröz, amit nagyfokú együttműködési készséget tanúsítva, kellemes légkört teremtve, megbízhatóan, lelkiismeretesen valósit meg.”
Nyugdíjas mátyásföldi megrendelő

A párommal úgy döntöttünk, hogy építkezünk. Szerettünk volna egy meghitt barátságos otthont. Volt elképzelésünk, de éreztük, hogy valami hiányzik. A letisztultság a jó elrendezés és kihasználtsága a háznak, de ezt hogyan lehetne összehangolni, hogy minden mindennel egyezzen és ekkor gondoltuk, hogy szakembert keresünk. Internetet böngészve akadtam Fest Krisztára.
Mint megrendelő elégedett voltam, hiszen kaptam egy gyönyörű házat, aminek az összhatása Kriszta érdeme,amit velünk tulajdonosokkal folyamatosan egyeztetve ért el. Szerettem benne azt is, hogy nem kellett órákat eltölteni a csempék, függönyök, tapéták, lámpák,stb. válogatásával, hiszen neki mindig volt rengeteg variációja, de miután megismert így leszűkítette 2,3,4 megoldásra, így könnyebb volt a választás, döntés.
Mikor elkészült a ház nagyon boldogok voltunk és vagyunk hiszen minden nap szép látvány tárul elénk kívül, belül. Nagyszerű érzés belépni az otthonunkba. A barátaink is szeretnek hozzánk járni és ők is jól érzik magukat nálunk. Ezért köszönöm Krisztának hogy hozzásegített ehhez a szép otthonhoz.
Csak ajánlani tudom, mert kézben tartja a dolgokat. Határozott és magabiztos.”
S. Rita Szigetszentmiklós

Öröm volt a Designdockkal - Krisztával és csapatával - dolgozni. Kiváltképp az értékelhető nagyra, hogy a felújítási munkálatok határidőre készen lettek, és nem is haladták meg az előre leegyeztetett költségvetést. Szóval jókora piros pont :-)"
Viktor, 37, belvárosi ingatlan felújítások

Szeretném Neked még egyszer megköszönni a klassz együttműködést! Örülök, hogy most már a felújított és modern iroda/lakás kombómból írhatom ezt a levelet! Kevesebb, mint két hónap alatt sikerült ezt a régi, lepukkant lakást a Te ötleteiddel, tervezéseiddel és felügyeleteddel egy igazi designos otthonná alakítani! Különösen örülök annak, hogy a néha talán fura ötleteimet is meghallgattad, és azokat beleépítetted a tervezésbe. Rengeteg időt és munkát megspóroltál nekünk azzal, hogy gyakorlatilag mindenről már a kész bevásárló listákat kaptam meg Tőled ( konyhabútortól a lámpákig). A végeredmény pedig magáért beszél! ;) További sok-sok sikeres munkát Neked és a csapatodnak."
S.Péter / Vox Tours