Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés | Fest Krisztina lakberendező

Lakberendezési tervezés és kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanértékesítés, generálkivitelezés

Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés - Ingatlan üzemeltetés

Lakberendező referenciák

Construma 2014 Marrakesh Cementlapok stand, mely Az Év Lakberendező Teamje 2014' Közönségdíjas munkája lett!

Tervezés & Kivitelezés

Az a megtiszteltetés és öröm ért, hogy én tervezhettem a Marrakesh Cementlap egyedi építésű standját a Construma 2014' - Otthon Design kiállításon.

A kiválasztott 20m2-es standra mindössze L alakban terveztem falat, hogy a viszonylag kis alapterülethez képest a tér érzet kellemes legyen. A stand méretén túl csak egyetlen tervezői kötöttségem volt, a Marrakesh által a stand padlóján bemutatni kívánt cementlap. A standra egy egyszerű, pár bútorból álló enteriört álmodtam meg, melyet meghatározó türkiz színvilága, egyszerű, barátságos, hívogató berendezése, miatt megjegyeznek majd a látogatók. Így a tér nem lett telezsúfolva. A bemutatni kívánt cementlapokat, mivel jellemzően 4 lap ad ki egy mintát, képként keretezve a falra terveztem, fölé funkcionális és hangulatot adó képmegvilágítókkal.

Látványtervek

A tervezett állapot látványterve Fotó a megvalósult állapotról

Standunkról írták bloggerek

A Marrakesh Cementlap standja fantasztikusan mutatósra sikerült, amúgy is nagyon szeretem a cementlapjaikat (hamarosan lesz náluk saját mintám is!), de így együtt bombasztikusan mutattak.

Tovább a bejegyzéshez...


A legszebb standot szerintem a Marrakesh cementlap tudhatta magáénak. És én láttam a tálalószekrényt még antikolás közben a Vingate Bazaarnál! :) Itt egyébként megtudtam, hogy korábban több helyről rendelték az árukészletet, de miután így kicsit problémás volt a szállítási határidő, és a minőségi követelmények tartása, mára egy saját manufaktúrával dolgoztatnak Marokkóban. Így gyorsabban tudják kiszolgálni a vevőket, és a színek is mindig stimmelni fognak!

Tovább a bejegyzéshez...

Összegzés

A stand falak felépítése, a burkolatok lerakása, világítás szerelése 5 óra alatt valósult meg, köszönhetően a szuper kivitelezőnek és az általa kitalált, előre legyártott, festett és a helyszínen 1,5 óra alatt összeszerelhető fal technológiának, és padló lerakásnak, más cég még bele sem merült a munkába, mi már befejeztük a villanyszerelést is...

Felhasznált termékek

  • Cementlapok: Marrakesh Cementlapok
  • Antik tálaló szekrény: Vintage bazaar
  • Tálaló asztal: IKEA átalakította és fehérre antikolta: Vintage bazaar
  • Kis asztal székekkel:IKEA
  • Függő lámpák: IKEA
  • Tárgyaló székek: Classhome
  • Képmegvilágító lámpák: Winkler Villamosság