Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés | Fest Krisztina lakberendező

Lakberendezési tervezés és kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanértékesítés, generálkivitelezés

Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés - Ingatlan üzemeltetés

Lakberendező referenciák

Legénylakás

Tervezés & Kivitelezés

Megrendelőm 30 év feletti, nemrégiben elvált férfi. Munkája révén gyakorlatilag több időt tölt külföldön, mint Magyarországon.

Merőben más, igazi „pasis” otthont képzelt el magának. Szakítani akart a régi emlékekkel, bútorokkal, formákkal. Egy olyan modern otthont akart, amely maximális kényelmével, egyszerűségével, letisztultságával kiszolgálja őt, ahol megpihenhet, ahova igazán „hazaérhet” abban a kevés időben, amit nem külföldön és szállodai szobákban tölt.
Szerencsére mindenben szabad kezet kaptam, Megrendelőm teljes mértékben rám bízta magát.

A lakásban a komplett konyha, és minden egyéb bútor, textília cserélve lett. A fürdőszobában az íves sarokkád helyett zuhanyzót, a tartályos WC helyett pedig Geberit függesztett wc-t terveztem. A márványmintás csempét, férfias barna-beige színvilág váltotta fel. A meglévő mosdószekrény kiegészült egy abból a bútorcsaládból származó magas szekrénnyel.
A nappali egyik fő fala a bejárattal szinte szembeni fala eredetileg íves volt, így kihasználatlan falszakasz volt, melyet nem lehet bútorozni. Így az ív elé egyenes gipszkarton falat húztunk, ügyelve, hogy minél kevesebb területet veszítsünk és a fal előtt kialakítottam egy kis dolgozósarkot.
A falat - mivel domináns helyen van - egy modern nagy mintás tapétaburkolatot kapott, melynek zöld alapszíne lett a nappali túlsó falszíne.
A hálóban az ágyfejvég falán ugyan az a tapéta ismétlődik meg krém-arany színben, mint a nappali zöldje, valamint a bútorok egységesen minden helységben fekete-barnák, amitől egyfajta nyugalom és harmónia fut végig a lakáson.
A lakásban nagy hangsúlyt fektettem a fényekre. A funkcionális fények mellett a díszléc mögé rejtett hangulatvilágítás, kis asztali lámpák, könyvespolc megvilágítók, felső szekrény alá szerelt világítások, függő lámpák járulnak hozzá a lakás meghitt hangulatához.

Felhasznált termékek