Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés | Fest Krisztina lakberendező

Lakberendezési tervezés és kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanértékesítés, generálkivitelezés

Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés - Ingatlan üzemeltetés

Lakberendező referenciák

Magánlakás

Tervezési feladat:

Nappali-étkező-konyha térrendezése, átépítése, berendezése, „home office” kialakítása.

Az árpádföldi társasházban élő kisgyermekes házaspár részére a nappaliban helyet kapó étkező-konyha térrendezése,átépítése,berendezése, és ugyan itt „home office” kialakítása.

Összegzés:

A konyhát mindkét irányban bővítve megkaptuk azt a nagyságú konyhát, melyben Megrendelőm már kényelmesen elfért, sőt még egy borhűtő is helyet kapott. A hűtő feletti rész is be lett szekrényezve, igy az "L" alakú konyha egy egységes képet mutat.

A konyha befejezéseként a hűtő mellé egy gipszakarton falat terveztem, melynek túloldalára került a stílusában harmonizáló íróasztal, tároló részekkel és a munkahely kérésének megfelelően általam tervezett zárható fehér bútorlap és festett fehér üveg fali szekrényekkel, melyet asztalos kollegám gyártott le.

A nappaliban uralkodó, meglévő piros sarokkanapéhoz igazodva, karakteres mintájú függöny textíliával igazi friss hangulatot teremtettem.

Az étkező sarkában lévő korábbi számítógépes terület megszűnt, a falmélyedést kiküszöbölve, elé gipszkarton falat húzva, kialakítottam a sík TV helyét. A médiatárolás a TV alatt és felett szintén asztalos által gyártott bútorokkal lett berendezve.

A nappali country hangulatához illeszkedve az étkező falára egy kedves hangulatú, piros fali matricát ragasztottunk Megrendelőmmel.

Felhasznált termékek