Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés | Fest Krisztina lakberendező

Lakberendezési tervezés és kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanértékesítés, generálkivitelezés

Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés - Ingatlan üzemeltetés

Lakberendező referenciák

Kempinski Hotel Corvinus autómosó

Tervezési szempontok

A Kempinski Hotel garázsában található autómosó új arculatának kialakításában nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a helység és előtere színvonalában, anyaghasználatában maximálisan megfeleljen egy nívós szálloda autómosó elvárásainak úgy, hogy e mellett a praktikum, és esztétikum is érvényesülni tudjon és egyensúlyban legyen.
Jelenleg a mosó helységen kívüli, igénytelen és funkcionálatlan mosogató, kézmosó részt megszűntetve és a mosón belül elhelyezve, itt egy két székes vendég várót terveztem. Így a mosó előtt le lehet ültetni a vendégeket, számlájukat pedig az autómosó helységből leválasztott zárható iroda helységben lehet elkészíteni és az itt berendezett mini irodában kerül majd sor az iratok és online pénztárgép elhelyezésére is.
A mosó helység jelenleg munka közben használaton kívüli holt tereit praktikus térszervezéssel igyekeztem terveimben funkcionálissá tenni,így a bejárattal szembeni kihasználatlan sarokban a látványterven látható módon, az elhelyezni szükséges munkaeszközök ismeretében egy rövid falat terveztem, mely mögötti belső világban kiváló tároló helyet lehet biztosítani munkaeszközök részére.

A jelenlegi kényes, fehér, kis alakú fali csempét, osztott elrendezésben sötét és világos színű, modern, nagy alakú csempére cserélném, a padló új szürke műgyanta burkolatot, míg a bejárati oszlop lemosható betonhatású burkolatot kapna.

Meglévő állapot fotói és a tervezett állapot látványtervei

A gépkocsi mosó jelenlegi látványa a bejárattól nézve 1. A gépkocsi mosó jelenlegi látványa a bejárattól nézve 2.   A gépkocsi mosó tervezett látványa a kialakítandó vendég váróval   A gépkocsi mosó  bejárat felőli jobb oldali falának jelenlegi látványa A gépkocsi mosó tervezett látványa a bejárattól jobbra eső falon beépített mosogató pulttal, polcokkal és az új tervezett fal mögötti tárolás lehetőségével A gépkocsi mosó  bejárattal szemközti  és bal oldali falának  jelenlegi látványa A gépkocsi mosó  bejárattal szemközti  és bal oldali falának  jelenlegi látványa 2. A gépkocsi mosó tervezett látványa a bejárattól balra és szemközt eső falak tervezett arculatával, bejárattól balra építendő iroda képével. A gépkocsi mosó  bejárattól balra eső falának jelenlegi látványa A gépkocsi mosó tervezett látványa a bejárattól balra kialakítandó irodahelység képével