Lakberendezési tervezés és kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanértékesítés, generálkivitelezés

Lakberendezés - Tervezés - Generálkivitelezés - Ingatlan üzemeltetés

+36 (70) 274-3188

Fest Krisztina - Lakberendező

Üdvözlöm honlapomon

Fest Krisztina lakberendezőKerek 10 évig tevékenykedtem az IKEA áruházak csapatában, amely során erőteljesen formálódott lakberendezési ízlésem, és végérvényesen elköteleztem magam ezen a pályán.

"Az év háza 1996" Országos Építészeti pályázaton különdíjat nyert sorházi munkám után 2006-ban kitűnő eredménnyel teljesítettem a Junior Art Lakberendező Iskolát, ezt követően üzleteket, üzletbelsőket majd hotelszobák belső világát terveztem.

Az Év Lakberendezője 2014' pályázaton a Év Lakberendező Teamje Közönségdíjasa lettem.

Oklevél

Cégem fő profilja a lakberendezői tervezés és a generál kivitelezés. Lakások, házak teljes körű lakberendezői tervezésén kívül, természetesen örömmel vállalom fürdőszobák, konyhák egyedi tervezését, otthonának világítástervezését, bútorok, termékek kiválasztásában és beszerzésében való részvételt, valamint helyszíni lakberendezői tanácsadást.

Filozófiám:

Designdock - a megfelelő hely elindulni akár egy hasonló, akár egy teljesen új felé, életre keltve egy ötletet, megvalósítva egy álmot. A megvalósított munkáimból fakadó büszkeség arra sarkal engem, hogy továbbfejlődjek és mindig a legjobbat nyújtsam megrendelőimnek!

De miért is van szükség lakberendezőre és miért pont engem válasszon?

  • A Lakberendezővel való közös munka alkalmával, olyan megoldásokra, ötletekre hívjuk fel  figyelmét, melyek funkcionálisabbá, egyedibbé, élhetőbbé teszik életterét.
  • A belső terek tervezése a hangulat tervezése nélkül lehetetlen. A Lakberendezőnek az adott vagy beszerzendő bútorokhoz a különböző kiegészítő tárgyak, dekor tapéták, színekkel való játék, finom textíliák használata, a csodás növények térben való elhelyezése jelentik a munka legimpozánsabb részét, ez a végkifejlet, ez jelenti a munka végét, ettől lesz olyan otthona, ahová jó megérkezni.
  • A lakberendezőként együttműködő Partnereim segítségével, bútorok, szaniterek, burkolatok kiválasztásában, a legkedvezőbb piaci ár megtalálásával, sok kidobott pénzt spórolok Önnek.
  • Lakberendezői segítségemmel, tapasztalatommal, gyakorlatommal rengeteg idő takarítható meg. Azonnal látom mi működőképes egy térben, és mi nem az, segítek Önnek álmait, vágyait, és az összes apró részletet harmonikus egységgé alakítani
  • Kivitelező csapatunk a jól megszokott igen rövid vállalási határidő mellé, minőségi szolgáltatást nyújt. Burkoló, kőműves, asztalos, festő, villanyszerelő és gépész kollegáink munkáját az építkezés vagy lakásfelújítás során korrektül ütemezzük, így a vállalt átadási határidőket mindig pontosan be tudjuk tartani.