Rövid- és hosszútávú ingatlan üzemeltetés, kiadás | DESIGNDOCK - Fest Krisztina

Rövid- és hosszútávú ingatlan üzemeltetés, kiadás

Bemutatkozás


Rövid- és hosszútávú ingatlan üzemeltetés, kiadás

Fest Krisztina vagyok, lakberendező.

Cégen belüli új profilomat - egy komplex szolgáltatás beindítását, mely az Ön kívánsága szerinti ingatlanok ajánlásával, lakberendezési tervezésével, generál kivitelezésével és a megvásárolt lakások rövid-, illetve hosszútávú, teljeskörű üzemeltetésével foglalkozik, az elmúlt pár év alatt gyűjtött tapasztalataim hívták életre.

Budapesten egyre többen fektetnek vagy fektetnének be ingatlanokba, de nagyon sok embert megriaszt az ingatlanok rövid távú kiadásával járó rengeteg feladat.

Ma egy kiadásra szánt lakás csak akkor fog igazi profitot termelni, ha az elhelyezkedésében a célközönségnek megfelelő helyen van, illetve ha kialakítása, design-ja is követi a mai trendeket, hiszen óriási a kínálat, mind az Airbnb, mind pedig a Booking.com szállásokat kínáló oldalán.

A Budapesten szállást kereső vendégek az elhelyezkedés, komfort, felszereltség, design és az ár szerint szűrnek minden alkalommal. Nyilván a minden tekintetben legprofibbat fogják választani.

De ezt tenné Ön is, nem?

Tavaly óta munkáim 90%-a kiadásra szánt ingatlanok tervezése volt. Imádom ezt a munkát, újra és újra szárnyalhatok benne! Tervezett lakásaink egytől-egyig telt házzal működnek, több közülük lakberendezési újságban is publikált. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ami arra motivált, hogy tovább fejlesszem vállalkozásom.

Budapest gyönyörű város, imádják a turisták, és a fiatalok! Hatalmas az igény az egész kis lakásoktól a luxuslakásokig, akár rövid, akár hosszú távú kiadásra.

Rövid- és hoszzútávú ingatlan üzemeltetés, kiadás Rövid- és hoszzútávú ingatlan üzemeltetés, kiadás

Szolgáltatások

Rövid- és hoszzútávú ingatlan üzemeltetés, kiadás